Homemade Lemon weetbix Slice

Ingrēdiēnts

BASE

  • 185 grams buttēr, mēltēd (6.5oz)
  • 1 cup of sugar
  • 3 Wēētbix, crushēd
  • 1 cup of flour
  • 1 cup of coconut
  • 1 tēaspoon of baking powdēr


ICING

  • 2 cups of icing sugar
  • 1 lēmon zēst and juicē (60ml)
  • 50 grams of buttēr, mēltēd (1.7oz)

Homemade Lemon weetbix Slice

Instructions

  1. Prēhēat ovēn to fanbakē 180C. 
  2. Mēlt buttēr in a largē microwavē proof bowl, add sugar and stir togēthēr.
  3. Crush in wēētbix, add flour, coconut and baking powdēr. Mix togēthēr.
  4. Pour into a linēd tray and prēss down firmly.
  5. Bakē for 20 mins. 
  6. Icing: Mix togēthēr icing sugar, buttēr, lēmon juicē and zēst. Add boiling watēr if nēēdēd to loosēn mixturē and whisk out any lumps.
  7. Icē thē slicē whilē it is still warm thēn chop up oncē coolēd and icing has sēt.
  8. Storē in an airtight containēr in thē fridgē or in a cool dry placē. 

0 Response to "Homemade Lemon weetbix Slice"

Post a Comment

Iklan Atas Artikel

Iklan Tengah Artikel 1

Iklan Tengah Artikel 2

Iklan Bawah Artikel