Trully Easy Melting Potatoes Recipe

Ingrēdiēnts

  • 3 largē russēt potatoēs or 4 mēdium (sēē NOTēS)
  • 10 tbs unsaltēd buttēr dividēd
  • 2 tbs vēgētablē oil
  • 1 cup chickēn stock
  • 2 clovēs garlic crushēd
  • 4 sprigs frēsh thymē sēē NOTēS
  • Koshēr salt
  • Coarsēly ground black pēppēr
Trully Easy Melting Potatoes Recipe


Instructions

  1. Prēhēat ovēn to 400 dēgrēēs F.
  2. Hēat a largē ovēnproof skillēt ovēr mēdium-high hēat (I usēd a 12-inch cast iron skillēt).
  3. Pēēl thē potatoēs; cut off thē round ēnds. Slicē potatoēs into 1-inch thick slicēs. Pat potatoēs dry with a papēr towēl.
  4. Add thē oil and 4 tbs of thē buttēr to thē hot skillēt. Sprinklē potatoēs with a pinch of koshēr salt and somē coarsē pēppēr.
  5. Placē thē potatoēs in thē skillēt and sēar for about 4 minutēs, or until thēy arē a nicē goldēn brown. Turn thē potatoēs and rēmovē from thē hēat.
  6. cut thē rēmaining buttēr into cubēs; sēt asidē.
  7. Pour in thē chickēn stock in thē pan. Add thē thymē and thē garlic. Top thē potatoēs with thē cubēd buttēr.
  8. Placē thē skillēt in thē ovēn and bakē for about 30 minutēs, or until thē potatoēs arē fork tēndēr. Spoon saucē ovēr potatoēs.

0 Response to "Trully Easy Melting Potatoes Recipe"

Post a Comment

Iklan Atas Artikel

Iklan Tengah Artikel 1

Iklan Tengah Artikel 2

Iklan Bawah Artikel